Rendszeres olvasók

2010. július 27., kedd

Nagy dilemma

Sziasztok!

Van indulóban pár törim, és nem tudom melyik menjen párhuzamosan a Lehetetlennel.

Ide berakom a tartalmuk, és kérlek szavazzatok!



1. Ragyogás



A Ragyogás című törim, Bella szemszögéből íródik. A balett teremnél kezdődik és folytatódik minden. James megharapja Bellát, ám Edward már nem tudja kiszívni a mérget, mivel elkéstek. Bella ugyan életben marad, de átváltozik, és így kényszerül bele a vámpírok emberfeletti világába. Iskola, szülők, barátok, szerelem, problémák, egyszóval izgalmas lesz, persze csak akkor ha nem csapom össze. :D Na szóval, remélem majd elnyeri a tetszéseteket.



2. Más élet és a Volturi 2.



A történet szálát ott vesszük fel, ahol az előző résznél elejtettük. A Cullen család újra együtt van, és Beaverbe költözik. A kisváros, veszélyesen közel van Forkshoz, hiszen csupán 15-20 km választja el a két kis esős zugot. A sztoriba persze belekeverednek majd Jacobék is, és rengeteg bonyodalom merül majd még fel. Természetesen a "sok szemszöges" megoldás marad, így sokkal átláthatóbb is lesz majd az egész.



3. Mary élete



Mary Santiago nem átlagos lány. Visszahúzódik a kis csigaházába, és csak kevés embert enged magához közöl. Energikus, vidám természete azonban nem rejti el elég jól képességét. Új lakhelyéül Forkst választja, hiszen ez minden szempontból tökéletes számára. az iskolában aztán összefut egy lánnyal, akit Renesmee Cullennek hívnak. Nessie legjobb barátnője lesz, és így megismerkedik majd a Cullen családdal, valamint a farkasokkal, és talán a szerelem is megtalálja őt. Vajon képes lesz megbirkózni mindezzel?



Fent van a szavazás, döntsetek! :)

Puszi, Lana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése